hirek.png
Tájékoztató

Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Kiskőrösi Járási Hivatala ügysegédje 2016. július 27. napján nem tart ügyfélfogadást.
Következő ügysegédi ügyfélfogadásra 2016. augusztus 10. napján (szerda) 14:00-16:00 között kerül sor.


 
Nyári tábor

 
Kéményseprőipari tevékenységgel összefüggő lakossági tájékoztató

Bács-Kiskun megye 13 településén – Akasztó, Bócsa, Csengőd, Dunafalva, Imrehegy, Kaskantyú, Kecel, Kiskőrös, Páhi, Soltszentimre, Soltvadkert, Tabdi és Tázlár – 2016. július 1-jétől a katasztrófavédelem végzi a kéményseprőipari közfeladatot a lakosság körében. A közületek megrendelés útján vehetik igénybe a közszolgáltatást, vagy a katasztrófavédelemtől, vagy a megyében még tovább működő szolgáltatótól. (A felsorolt településeken kívüli területek ellátása tekintetében jelenleg nincs semmilyen változás.)
A katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve országosan, az egységes kiszolgálás érdekében központi ügyfélszolgálati rendszerben tájékoztatja és segíti az ügyfeleket. Az ellátás zavartalansága érdekében a központ munkáját a Megyei Ellátási Csoportok támogatják, amelyek elsődleges feladata az ellátási területhez kapcsolódó sormunka és a soron kívüli kéményseprőipari feladatok munkaszervezése.
Általános tájékoztatásért látogasson el a www.kemenysepres.katasztrofavedelem.hu weboldalra, vagy tárcsázza az 1818-as ingyenesen hívható központi telefonszám 9.1.6-os menüpontját.
Ügyeit írásban a honlap ügyfélszolgálati oldalán az Ügyintézés pontból indítva a nap 24 órájában, vagy e-mailben a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. címre küldve, vagy postai úton a 1903 Budapest, Pf.: 314. címre küldve intézheti.
Telefonon a 1818-as kormányzati ügyfélvonal 9.1. menüpontjában, a kiválasztott feladat alszámán jelentkező ügyintéző, vagy személyesen – ügyfélfogadási időben – a megyei ellátási csoport munkatársai állnak rendelkezésére. Az ügyfélfogadási idő országosan hétfő: 8-20, kedd - péntek: 8-14 óráig működik.
A Bács-Kiskun Megyei Ellátási Csoport címe: Kiskunfélegyháza Kossuth Lajos utca 1.
A biztonság közös érdekünk! Fogadják bizalommal kéményseprőinket!


 
Figyelmeztető előrejelzés

Figyelmeztető előrejelzés holnap éjfélig (szombat) az ország egész területére

Legmagasabb veszélyességi fokozat(1-3): 3. (PIROS)

Eső, 3. fokozat (PIROS): 24 óra alatt több mint 50 mm csapadék hullhat Baranya, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád, Fejér, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Pest, Somogy, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Tolna megyék területén.

Eső, 2. fokozat (NARANCS): 24 óra alatt több mint 30 mm csapadék hullhat Komárom-Esztergom, Nógrád, Veszprém, Zala megyék területén.

Az aktuális veszélyjelzések folyamatosan nyomon követhetők az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján, a www.met.hu/idojaras/veszelyjelzes/
oldalon.

Országos Meteorológiai Szolgálat
Repülésmeteorológiai és Veszélyjelző Osztály


 
PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Csengőd Községért Alapítvány célja, hogy elősegítse Csengőd község lakosságának környezetvédelmi, kulturális, oktatási, sport, vallási és hitéleti, gyermek- és ifjúságvédelmi érdekeinek érvényesülését, az állampolgári jogok védelmét, valamint az idősekkel kapcsolatos feladatok megvalósítását. Az alapítvány alapcélja megvalósítása érdekében jelen pályázati felhívásában elsősorban az oktatási tevékenységet kívánja segíteni a Csengődön élő, gyermeket nevelő családok számára.
A Csengőd Községért Alapítvány Kuratóriuma pályázati felhívást tesz közzé a középiskolai tanulmányok folytatásának elősegítése érdekében:
középiskolai tanulmányokat folytató fiatalok egyszeri, vissza nem térítendő támogatásának biztosítására.


1.)    A pályázat konkrét célja:
Középiskolai tanulmányokat folytató fiatalok beiskolázási költségeinek enyhítése.

2.)    Pályázók köre:
Pályázatot nyújthat be a két, vagy több gyermeket Csengődön nevelő család nagykorú tagja (szülő, gyám, más törvényes képviselő). Feltéve, hogy a középiskolás tanuló az intézmény első évfolyamát sikeresen elvégezte. Jelen pályázati felhívásra ugyanazon pályázó csak egy pályázatot nyújthat be.

3.)  A pályázatok benyújtásának módja, helye és határideje:
A pályázatokat papír alapon, egy példányban, pályázati adatlapon, mellékletekkel együtt zárt borítékban, Csengőd Községért Alapítvány Kuratóriumának címezve, személyesen Csengőd, Dózsa Gy. u. 35. alatt, a Községháza emeleti titkárságán, vagy postai úton lehet benyújtani. Elektronikus pályázat benyújtásra nincs lehetőség.
A pályázatok benyújtásának határideje: 2016. augusztus 12.

Bővebben...
 
Nyári diákmunka

 
Nyári gyerektábor a Famíliában

 
EDF DÉMÁSZ elérhetőségek változása

 
Közszolgálati Tisztviselők Napja

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 93.§ (2) bekezdése szerint a Közszolgálati Tisztviselők Napja, július 1-je munkaszüneti nap.

Erre tekintettel a Csengődi Polgármesteri Hivatalban 2016. július 1. napján az ügyfélfogadás szünetel.

Kérem a tájékoztatás szíves tudomásul vételét!

C s e n g ő d, 2016. június 28.

Tisztelettel:

dr. Boldoczki Krisztina s.k.
jegyző


 
Ügyfélfogadás szünetel

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatom Önöket, hogy Csengőd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatáról szóló 3/2015. (IV. 15.) önkormányzati rendelet 61.§ (8) bekezdése alapján a nyári időszakban 2016. július 25. napjától 2016. augusztus 5. napjáig a zavartalan ügymenet és feladatellátás biztosítása mellett – az igazgatási szünetet rendelt el.
Erre tekintettel a Csengődi Polgármesteri Hivatalban 2016. július 25. napjától 2016. augusztus 5. napjáig az ügyfélfogadás szünetel.

A zavartalan feladatellátás érdekében a Polgármesteri Hivatal
2016. július 27. napján (szerda) 8:00 – 13:00, valamint
2016. augusztus 3. napján (szerda) 8:00 – 13:00 ügyeletet tart.

Kérem a tájékoztatás szíves tudomásul vételét!

C s e n g ő d, 2016. június 22.

Tisztelettel:

dr. Boldoczki Krisztina s.k.
jegyző


 
Térítési díj befizetés

 
Képviselő-testületi ülés | 2016.06.28.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 37